Showbiz

90-tih ona je bila jako poznata pjevačica i zarađivala je mnogo a danas je postala ALKOHOLIČARKA i nema od čega da živi!!

Vesna Zmijanac je nedavno odlučila da će da sagradi novu vilu u Bukulji kako bi ona mogla malo da se odmori od sve muke i galame na koju je do sada navikla.

Naime ona je do nedavno imala veliki broj stanova a nekoliko njih je bilo u Beogradu ali samo jedna od njih joj je najdraža i najradije vrijeme provodi i boravi u njoj.

Naime osim toga ona ima i pomoćnu kuću i jednu veliku kuću gdje bude dosta njenih pomoćnika koji paze na sve to i vode računa o tome da sve bude kako treba i u redu.

Osim toga ona je 2013.godine odlučila da pusti Amidži šou u svoj dom kako bi pokazala gdje ona živi i kako te mnogi su se itekako oduševili kada su ovo vidjeli s obzirom na to da se radi o dosta dobroj lokaciji i stanu u kojem ona živi.

Vesna Zmijanac osim toga u svojoj kući ima veliki kamin u kojem rado loži vatru i pored kojeg rado provodi vrijeme jer tvrdi samo tako najbolje i najdraže uživa.

Vesna Zmijanac je do sada radial dosta toga u svom životu kako bi imala ono što želi i kako želi da ima i napravi u svom životu i na koji način jer postoji veliki broj stvari koje ona želi i smatra da treba da uradi i napravi u svom životu.

Nije se nadala da je nešto ovako i na ovakav način moguće da će joj se iznenada desiti kao što joj se desilo u posljednje vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *