Showbiz

Aca LUKAS došao PIJAN U GRAND te je SAŠI POPOVIĆU ZAPRIJETIO DA ĆE GA…

Saša Popović je nedavno odlzučio da će da raskine saranju sa Acom Luikasom nakon svega šti se i kako se desilo između njih s obzirom na to šta je on njemu do sada napravio i koje probleme mu je donio.

Aca Lukas je odlučio da će da napusti jedan od najgledanijih TV projekata i da prestane da radi sa Sašom Popvićem jer je njemu više sve to dosadilo i on više nije mogoa da podnese sav taj pritisak i porbleme koje mu je ovaj posao donio.

Nakon toga počele su da kruže naravno priče kako je on pao i kako mu je sav posao koji je radio propao nakon svega i da sada nikada neće moći da se vrati na staro.

Aca Lukas je prizano da je njega Saša Popović molio da se on njemu vrati i da ponovo rade zajedno i da imaju dobru i saradnju kao što su nekada imali ali on nije i htjeo ni da čuje za to.

Aca Lukas je zaista dao sve od sebe kako bi uspio da se izbori sa svim problemima koje je imao u Grandu ali nije išlo.

Tvrdi kako mu je nekkao sve postalo dosadno i tako reći bljutavo da on ni sam više nije i znao kako bi se izbori sa tim nekim mukama i problemima koje je imao.

Priče da je on prijetio Saši Popoviću nisu istinite jer on nikada ne bi spao na to, on se jednom prilikom šalio sa njim za to ali nije naravno mislio ozbiljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *