Showbiz

Aca Lukas je pobijesnio kada je vidio šta i kako je JELENA rekla o njemu nakon svega… Otkrila dosta toga o njemu..

Aca Lukas i Jelena Karleuša se još uvijek se svađaju nakon svega što je Jelena o njemu objavila i na koji način. Naime ona je na svom Instagram profilu podijelila priču šta i kako se desilo između njih i zašto je to uradila.

Naime na rođendanu Dragoslava Ilića Jelena je Acu Lukasa uzela na zub i odlučila mu se maksimalno osvetiti za sve.

Aca Lukas je nakon saznanja šta je Jelena rekla o njemu odlučila maksimalno da joj se osveti i da joj pokaže gdje joj je mjesto i da uradi sve kao bi dokazao da to što je ona rekla nije istina.

Naime ona je njega povezala sa velikim narkodilerima sa kojima je on surađivao i sa kojima je bo u jako dobrim odnosima i potrudio se maksimalno.

Naime Jelena mu je itekako uzvratila na sve ot i pokazal da on ne može da se igra sa njom i da pričća sve i svašta o njoj te da će mu se ona za to itekao osvetiti i pokazati gdje joj je mjesto.

Jelena je Acu izvrijeđala i poručila mu je kako se on na ovaj način sam odao šta i kako je radio i čime se bavio jer ona ni u jenod trenutku nije spomenula njegovo ime kada je pričala o svim tim narkodilerima i svemu što su i kako oni do sada radili.

Aca Lukas je prizano da on neće ostati dužan Jeleni zbog svega ovoga i nakon svega što se i kako do sada desilo i zbog čega jer oni su do sada bili u jako dobrim odnosima i snimili su čak i duet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *