ACA LUKAS otkrio kako je bio GO ispred ZATVORSKIH STRAŽARA i kako su ga maltertirali a pogledajte i zašto... - Čitaonica

ACA LUKAS otkrio kako je bio GO ispred ZATVORSKIH STRAŽARA i kako su ga maltertirali a pogledajte i zašto…

Aca Lukas je svoj početak  svoje akrijere obilježio sa nadimkom kao kralj splavova. Aca Lukas je  uvijek bio poznat po nekako svojoj neozbiljnosti i ludosti koju je priređivao.

 

 

 

 

 

 

Njegov početak karijere je nekako bio specifičan i poseban i on je  pjevao raznorazne pjesme o Silvane pa sve do Nirvane.

Otkrio ej kako je upoznao veliki broj fudbalera koji itekako vole da pjevaju i da se opuste sa njim.

 

 

 

Jednom prilikom su ga uhapsili zbog  toga što je imao oružje kod sebe bez dozvole.

Neko ga je prijavio kako on kod kuće ima pištolj ali nije znao da taj njegov pištolj ne radi i da je već duže vrijeme izvan funkcije. Tada je došlo oko 20 specijalalca i opkoliko kuću gdje je on tada živio.

On tada nije bio kod kuće nego u Novom Sadu pa tako da  su oni džaba došli tu i čekali i tražili ga.

 

Tada ga je policija tražila po Novom Sadu  i kada  su ga pronašli opdma  su ga odveli u zatvor jer s eon pokušao potući  njima. Kaže kako da bi miu se osvetili odlučili su da ga skinu golog i da tako stoji ispred rešetaka što je on zapravo i radio i tako je cijelnu noć čekao da mu prođe vrijeme pa da ide kući.

To je smo jedna od anegota iz zatvora jer ih je imao dosta više za svoga života ali ne može ih sve ispirčati.

On je nedavno napustio žirti Zvezda Granda jer mu je dosadilo da radi taj posao pa je odlučio da presten s tim i da se posveti nekkao više svpjoj karijeri.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *