Showbiz

Aca LUKAS otkrio šta sve on zna o VIP PROSTITUCIJI….

Aca Lukas je nedavno sve posebno iznenadio sa svojim izjavama o elitnoj prostituciji i činjenici da je on za to da se prostitucija legalizuje i da bude sve u najboljem redu i da ove žene mogu normalno da rade bez ikakvih problema.

Aca tvrdi da je on siguran kako prostitucija nikada neće moći da se iskorijeni i kako je to zanat koji se prenosi sa generacije na generaciju.

Tvrdi kako se nagledao žena koje se bave prostitucijom i kako se to prenosilo sa generacije na generaviciju i kako nikada nije došlo do trenutka da ne postoji ni jedna žena koja se bavi ovime.

S obzirom da je danas teška situacija u zemlji žene s eodluče na ovo samo kako bi zaradile pare.

Nakon toga je počeo da se šali te da preporučuje svim ženama da se bave ovim zanatom te kako se to nikada neće iskorijeniti i kako nikada neće doći do situacije da neće biti posla u ovom zanatu.

Osim toga poznato je kako je u dosta zemalja u svijetu prostitucija legalizovana i kako je sve sasvim u redu da neke žene rade ovja posao tako on preporučuje da to bude i u našoj zemlji.

Do nedavno se pričalo o tome da bi mušakarac koji noć provede sa ovako djevojkom trebao da bude uhapšen ili da plati kaznu za to.

Mnogi su ostali u šoku kada su čuli za ovo s obzirom da nisu očekivali ovo od njega.

Aca se cijelo vrijeme smijao dok je priočao o ovome jer je njemu smiješno to što ljudi žele da urade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *