Showbiz

Aca LUKAS u STRASNOM ZAGRLJAJU sa ovom PLAVUŠOM.. Prvo je poslao BIVŠOJ ŽENI BUKET a onda otišao njoj… Pogledajte!!

Naime Aca Lukas je nedavno odlučio da će da pokloni buket svojoj bivšoj supruzi i zaisat je i uradio tako te je dao svojoj kćerki da joj ga isporuči i ona je odnijela buket u vilu u kojoj ona živi sa svojom majkom.

Naime Aca je do sada bezbroj puta ponovio kako se on nikada neće pomiriti sa Sonjom i kako su oni zavšrili i kako on ne planira da se pomiri sa njom nakon svgea što im se desilo.

Naime Aca Lukas je nakon isopiruke cvijeća viđen u zagrljaju sa jednom plavušom koju je grlio na sred ulice i sa kojom je bio baš blizak.

Aca je priznao da je u njegov život ušla djevojka koaj je unijela puno sreće i radosti u njegov život da ni on sam nikome nije mogao da opiše nešto tako kako i na koji način se desilo i zbog čega.

Naime kao i do sada Aca će se potruditi da sve to sakrije i da niko ne sazna šta se zapravo dešava i na koji način među njima te da li je moguće da su oni sve to završili na ovakav način i da li su se zaista razišli ili su i dalje zajedno te da li je nešto tako zaista mogće ili nije.

Naravno on je odvuijke smatrao da je bolje da neke stvari zadrži samo za sebe jer je to ipak nakon svga i njabolje da on uradi i da na taj način funkcioniše i da je sve to njabolje da se odvijas i dešava na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *