Showbiz

ACA LUKAS VJERIO svoju djevojku.. PRSTEN koji joj je on kupio vrijedi veliko BOGASTVO.. Sonja poludila te mu poručila!!

Aca Lukas je nedavno počeo svoju novu vezu sa jednom djevojkom koja izgleda fenomenalno i koja je zaista prelijepa te mnogi kada su je vidjeli pitali su se kako i na koji način je Aca uspio da osvoji ovakvu djevojku.

Naime Aca je već mjesec dana u jendom od hotela u Budvi jer ipak imao je previše obaeza tako da je odlučio da je najbolje da uradi nešto ovako.

Naime ipak on je nastupao u drugoj državi a imao je rezervisa hotel u Bidvi.

Naime u to hotelu bude njegova djevojka Jivana Doroški jer je on odlučio da će joj obezbijediti sve da ona može da odmara i da uživa dok on radi .

Aca je priznao kao nikada do sada se nije potrudio ovoliko ni za jednu djevojku i nije smatrao da ni jedna djevojak zaslužuje da joj se on ovluko posveti i daje.

Kada je slobodan dođe do nje te šetaju i odmaraju se na pravi način i onako kako to žele.

Aca je prošle sedmice sa njom bio na večeri u Porto Montenegru gdje joj je kupio jedan od najskupljih prstenova sa dijamantom jer je odlučio da će da je zaprosi i da joj se obeća da će da bude sa njom.

Naime tvrdi da ona prvo nije shvatila o čemu se radi i nije mogla da vjeruje šta čuje od njega te je odbijala da prihbati ovakav poklon ali kada je čula o če,u je riječ naravno da je odmah prihvatila.

Aca je odlučio da će konačno da se smiri i da ima život kakv treba da ima i da vodi nakon svga što je i kako do sada imao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *