Showbiz

Acin sin se toliko proljepšao da ga sada JURE DJEVOJKE a otac mu dao par savjeta za to!!

Aca Lukas ima sina koji ima 22 godine te je on odlučio uraditi sve samo kako bi njemi pomogao na pravi način te ga usmjetio u život onako kako to i treba d auradi ako pravi otac.

Naime on je iz dana u dan počeo da sakupčja sve veći broj pratitelja na svom Instagramu te se sve to desilo nakon što mu je njegov otac rekao ovo.

On sada dijeli veći broj fotografija na svom Instagram profilu u šta su mogli mnogi da se uvjere i da su mu sada fotografije puno bolje i ljepše nego ranije te kako se on sada itekako potrudio oko svega.

Naime Lazar svaki svoj korak dijeli na mrežama i po svemu sudeći on je okružen sa velikim brojem djevojaka koje se maksimalno trude da ga osvoje na pravi način.

Tako da je on nedanvo i započeo svoju novu vezu sa jednom itekako lijepom i atraktivnom djevojkom koja privlači veliku pažnju na sve sa svojim izgledom i ljepotom koju ona ima.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće priznaje ova djevojka te da će joj veza sa Lazarom biti ovako dobra i lijepa.

Nije mogla da vjeruje da postoje još ovakvi muškarci nakon svega što joj se u posljednje vrijeme izdešavalo i na koji način u životu.

Sada su oni posebno sretni i zadovoljni sa svim do sada i da je on nekako poseban momak te da nije mogla da vjeruje da je on ovoliko drugačiji od svog oca jer je ona smatrala da je on vjerovatno kao i otac sasvim opušten id a voli da vodi takav način života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *