Showbiz

Acina bivša supruga ZAVELA TURČINA.. Kada vidite kako on izgleda sve će vam biti jasno…

Sonja Vuksanović je nedavno odlučila da će započeti svoju romansu sa poznatim turskim biznismenom Ozkanom Šenom sa kojim je odlučila i ozvaničiti vezu i otvoreno o svemu tome i pričati.

Naime sada su već tri mjeseca od kako su oni zajedno i sada i on otvoreno o svemu tome priča bez ikakvih problema i priznaje i sam da je jako sretan te kako se nije nadao ovome sada.

Name on je morao stići u Beograd da obavi neke stvari vezano za posao i nije ni pomislio da će mu se desiti nešto ovako i na ovakav način.

Naime oni su se upoznali na jednoj gala večeri koja je bila u Dizeldorfu na kojoj je bila i Sonja koja se oduševila sa njim i sa njegovim ponašanjem.

Naime tvrdi da se već tada desila ljubav na prvi pogled ali s obzirom na sve okolnosti nije bilo moguće da se to zaista desi.

Naime Ozkan je priznao da se oduševio kada je vidio Sonju i da je ona jedna jako lijepa i atraktivna žena koja mu je privukla veliku pažnju.

Odmah su ga pitali da li zna i Eminu Jahović te šta misli o njoj. On je priznao da je Emina jedna jako lijepa žena koja je odzuvijek znala šta i kako želi u svom životu te šta joj je važno i sa čim i na koji način želi da se nosi.

Naime on i Sonja su se vidjeli u jednom od restorana u Beogradu gdje su izgledali jako sretno i zadovoljno kao nikada do sada i u to su svi mogli da se uvjere.

Naime on je samo zbog nje došao zapravo i to je otkrio kasnije jer nije htjeo odmah da o tome priča i da otkrije nešto tako jer je smatrao da je ipak najbolje da uradi i napravi to na taj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *