Showbiz

Aco PEJOVIĆ otkrio kako zašto je on KUMOVAO ALEKSANDRI I FILIPU..

Aleksandra Prijović i Filip su se vjenčali u junu prošle godine i ubzro su saznali da je Aleksandra u drugom stanju. Naime njihov kum bio je Aco Pejovič koji je odlučio otkriti kako se to desilo i odkud baš on da im bude kum.

Aco Pejović je priznao da kada je prvi put vidio Filipa i Aleksandru zajedno da je su oni jedni za drugo i da će njihova ljubav dugo da traje.

Naime oni su se upoznali dok se Aleksandra još takmičila u Zvezdama Granda i tada su osjetili neku posebnu čar i jednim dijelom su osjetili da bi to moglo da bude to i da budu zajedno.

Tada je Aleksandra bila u vezi sa Ljubom Perućicom i bila je sasvim ozbiljna i vjerna u vezi ali osjećaje i taj neki posebni sjaj u očima jednostavno nije mogla da sakrije.

Aleksandra Prijović je nakon raskida sa Ljubom Perućicom odmah odlučila da će da bude u vezi sa Filipčom jer je tada već znala da bi on mogoa da je ureći kao i ona njega.

Aleksandra je prvi put sa Filipom izašla na jendu zajendičku žurku na kojoj su provodili vrijeme zajedno i bili su nekako baš bliski jer su tada već osjetlili posebnu bliskost.

Tada ih je Aco Pejović vidio i rekao je Filipu da joj stavi prsten i da je povede kući.

Danas su sretni roditelji jednog malog dječaka koji je unio puno sreće i radosti u njihov život te nikome ne mogu da opišu tu sreću i radost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *