Showbiz

AKo ovaj video vidi DAVID odmah će ostaviti ANU..

Ana Korać je već neko vrijeme u vezi sa Davidom Dragojevićem koji je ostavio svoju vjerenicu zbog nje jer mu se ona nekako više svidjela i imao je želju da bude sa njom.

Naime nedavno s epojavio jedan video na kojem je ona na nekom splavu zajedno sa Minom Vrbaški a vidoe je zaista savim sramotan jer one su toliko bile pijane da nisu znale šta i kako rade a u jednom trenurku ona je uhvatila Minu za zadnjicu te je pokazala kako ona ima posebno divlju stranu koju nikada nije mogla da sakrije.

Osim oga onao što je posebno bilo interesantno jeste činjenica da su one bile sasvim gole na ovom sopavu i vjerovatno i drogirane jer ne bi sugurno radile nešto ovako da nisu pile i drigirale se.

Na ovom videu se sve to zaista može i vidjeti jer ipak neke stvari je ne moguće a ne primijetiti.

Šta bi na sve ovo rekao David kada bi vidio da je ona radile nešto ovako ali ipak smatramo da je on i sam mogao da pretpostavi i nešto ovkao jer zna kakva mu je djevojka i za ovo vrijeme je mogao da i je upozna.

Naime oni su Zagruzi pokazju da su jedno za drugo i daju sve od sebe kako bi pokazali da su sretni i zadovoljni u vezi.

Neke stvari niko nije mogoa ni zamisliti da je moguće da su mogle da se dese ali desile su se i oni sami nisu svjensi šta i kako rade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *