Showbiz

Aleksandar na ruci nosi BURU a u krevetu pored njega nova LJUBAVNICA a MILIJANA POLUDILA kada je vidjela to..

Aleksandar Požgaj je sa Milijanom odlučio da će sa raščisti sve tako da je odlučio da mu je najbolje da krene dalje. Naime on je nedavno već počeo da bude sa novom djevojkom a radi se o Ivaniji Bajić.

Naime Vesna Rivas je odlučila da će da kaže šta misli o svemu tome te je priznala kako je ona sigurna da postiji video snimak na kojem se vidi kako su ona i Požgaj imali vrleu akciju u svom krevetu.

NNaime oni su se odlučili ušutti i ne pričati o tome šta i kako se deislo i smatrali su da niko o tome neće pričati ali oni nisu ni svjesni bili toga kako su ljudi o tome brujali danima a oni su se pravili kao da se ništa ne dešava.

Za vrijeme nedjeljnog ručka koji su imali oni su razmjenivali nježnosti kao da su oni tu sami i da nikoga nema pored njih te su se dodirivali bez imalo stida i srama.

On je svoju ženu do sada već nekoliko puta prevario prvo sa MIlijano asad asa opvom djevojkom tako da mnogi se pitaju koliko je puta on prvario svoju ćženu izvan rijalitija.

Naime on je spreman da radi sve samo kako bi ima što želi i što mu je potrebno da bude sretan i zadovoljan i da ima sve što želi i da bude sretan bez obzira na porodicu i sve ostale koje on poznaje.

Ova djevojka mu vjeruje i ne može da povjeruje da se on igra sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *