Showbiz

Aleksandar Požgaj je odgurnuo MILIJANU od sebe a ona pala na sred dvorišta!! Pogledajte zašto je ovo uradio…

Milijana Bogdanović i Požgaj su iz dana u dan nekako sve drugačiji i njihov odnos se zakuhava i više nije kao što je nekada bio ili mogao da bude. Naime nedavno su se posvađali zbog jedne šolje kafe a on je nju odgurnuo od sebe i umalo je pala na pod.

Milijana je napravila scenu jer je on ispijao kafu sa Nevenom i njoj je to posebno zasmetalo i odlučila je da će da mu sve to i prizna jer njoj se to nikako nije sviđalo i ovakve stvari su joj posebno smetale i ljutile je.

On je poludio kada je čuo šta mu ona govori te joj je rekao da joj je bolje da prestane da ga ne bi baš naljutila jer bi on tek tada mogao ad joj napravi velike probleme.

Milijana ga je nazvala alkoholičarem te mu je rekla da je izgleda on nervozan jer nije popio dovoljno pa se sada na njoj istresa te se okrenula i otišla od njega.

Požgfaja su njene riječi posebno naljutile i on nije mogao da sakrije svoju ljutnnju i bijes kada je čuo šta mu je ona rekla jer jednostavno ove njene riječi su ga posebno naljutile i nije mogao da se suzdrži a da se ne posvađa sa njom.

Očigledno je kako Milijana još uvijek ne zna što bi htjela da ima u svom životu odnosno tačnije koga i zbog toga se ovakve stvari njoj i dešavaju.

Nakon svega što se i kako se desilo između njih ona je i dalje spremna da bude sa njim bez obzira na sve što joj se i kako joj se do tada deslo u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *