Showbiz

ALEKSANDAR POŽGAJ je osvojio 7. mjesto sinoć u rijaltiju… A ova LJEPOTICA GA JE DOČEKALA VANI!!!

Aleksandar Požgaj je sinoć u rijalitiju osvojio 7. mjesto dok je ispred njega bila Ivanija Bajić koja je osvojila 6. mjesto i on je prizano kako je on posebno sretan zbog toga jer je ona i zaslužila to da bude ispred njega.

Požgaj je nakon svega što se desilo i što su oni do nedavno imali odlučio da će da demantuje da su oni spavali zajendo iako se na video snimku vidi kako je Ivanija skinula donji veš.

Ivanija je sa njim bila neko vrijeme itekako bliska sa njim nakon što je on ostavio Milijanu koja se vratila Milojku sa kojim je bila od početka rijalitija u vezi.

Požgaj je oženjen i bez obzira na to on je radio ovakve gluposti i ludosti u rijalitiju a pored sebe ima prelijepu suprugu koju očito nije znao kako i na koji način najbolje da zadrži za sebe i da je cijeni u potpunosti i na pravi način kako mu to i dolikuje.

Požgaja naravno niko nije dočekao u finalu i naravno niej ni zaslužiod a ga neko čeka s obzirom na to šta je i kako do sada uradio i na koji način jer ipak njegovo ponašanje nije bilo niti malo u redu a ni lijepo jer to što je on i kako radio niko nije zaslužio da mu neko naparavi i naravno njegova supruga ga je odmah eliminisala.

Kada malo bolje pogledate on je u ovom rijaltiju samo ostao gubitnik s obzirom na to da je osvojio ovako nisku poziciju a onda i ostavljen je od sovje supruge, od Milijane a sigurno će ga osatviti i Ivanija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *