Showbiz

Aleksandra i Filip prvi put proslavili VASKRS sa svojim SINOM!! Pogledajte njihove prve zajedničke fotografije…

Aleksandra Prijović i Filip su nedavno postali roditelji i mnogi nekako samo o tome pričaju i pitaju se kako oni uspijevaju u svemu tome i kako se snalaze sa svojim sinom.

Aleksandra Prijović je odlučila da će Vaskrs da proslavi sa svojim sinom i suprugom jer ipak ovo je njihovo prvo zajendičko slavlje i odlučili su da će ga proslaviti na pravi način onako kako oni žele da to bude.

Ipak neke stvari se dešavaju tako samo spontano i iznenada i ne možemo ni zamisliti da je moguće da se nešto ovako desi i nama.

U njihovom domu na Bežanijskoj kosi je sve bilo spremno za slavlje i oni su se potrduli da sve urede na pravi način kako bi mogli praznik da proslave onako kako oni žele i kako smatraju da je najbolje da ga i proslave.

Filip i ona su prvi put zajendo farabali jaja za praznik na Veliki petak i Aleksandra tvrdi da ona je bila malo u dilemi sa Filipom kako da ukrase sve jer ona voli da je sve baš šareno i lijepo a on baš i ne pa su tu došli malo u konflikt i dilemu.

Naime uz sve boje tu je i lukovina jer bez toga se ne može jer to je sastavni dio ovog praznika i tradicje.

Zajedno su i postili na Veliki petak i oni su odrasli u takvom okruženju gdje se tradicija oduvijek morala poštpvati pa tako sada žele i svog sina da naviknu na to.

Zaista izgledaju sretno i zadovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *