Showbiz

Aleksandra iznijela detalje iz SPAVAĆE SOBE i otkrila čime nije zadovoljna kada je u pitanju njen suprug…

Aleksandra Prijović je počela da oduševljava sve sa svojim izgledom i ljepotom koju ima te mnogi su oduševljeni sa svim kada vide kako ona izgleda sada nakon poroda.

Naime Aleksandra Prijović je nedavno odlučila da otkrije šta ona to radi sa svojim suprugom Filipom dok su u krevetu a to niko nije očekivao da bi mogao od nje da čuje i to na ovakav način.

Naime ona je odlučila objasniit kako i zašto se ona i Filip čuvaju tokom odnosa.

Aleksandra Prijović je priznala kako ona ne smije da ostane još dvije godine u durgom stanju zbog carskog reza kojim se porodila tako da ne želi da riskira i da svoje zdravlje ugrozi.

Aleksandra Prijović je do sada dala sve do sebe da bi vratila svoju figuru koju je nekada imala i zaista joj jako dobro stoji sada ovaj izgled kao nekada.

Naime ona je priznala kako je njen sin unio najviš sreće i radosti u njihov živt te kako nikada nije bila ovako sretna i zadovoljna sa njim kao sada.

Naime otkrila je kako ona i Filip koriste zaštitu da ne bi ostala u drugom stanju te kako bi mogla da bude sretna i zadovoljna.

Naime ona je priznala da je išla jednom u seksi šop samo kako bi iznenadilas vog supruga i kupila određene igračke kako bi ga izennadila i zaisata je i uspjela u tome priznaje i sama.

Naime ona niej htjela da otkrije šta su to oni koristili i šta je ona kupila jer smatra kako je ipak najbolje da svoju i Filipovu intimu čuva samo za njih jer će samo tako da bude sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *