Showbiz

ALEKSANDRA podijelila fotografiju kako uživa u kadi sa svojim novim MOMKOM…

Aleksandra Subotić je nedavo svima odlučila pokazati kako je i ona krneula dalje kao i njen bivši momak koji je na takav način ostavio i krneuo dalje svojim putem.

Ona je sada već na Crbnogorskom primorju sa sovjim novim momkom kojeg je nedanvo pronašla i sa kojim je počela svoju novu vezu.

Naime ona je već u rijalitiju priunalda zan da je vani čeka novi momak koji je spreman nas ve samo kako bi bio sa njim te kako bi bili sretni i zadovoljni zajendo i kako bi mogli da uživaju na pravi način i onakio ka šo ej to oduviojek imala željud a imajendog dana.

Ona je počela da dijeli i fotografioje sa njim te je naravno počela odmah od onih izazvonihj kakol bi svim apokazala o čemu se radi i kakvu vezu sad aona ima i na koji način ta njena veza sada funkcioniše.

Aleksandri je trebalo vrmeena da se pomiris a svim šrto joj je bivši momka napravio i priroedsoo sa svojom novom djevojkom koju od nejdavno ima ona je već sada krenula dalje i izgleda sreto i zadovoljno sa svim što ima i što je do sada imala u svom životu.

Ali još uvijek se ne zan identite njenog novog momka i mnogi s epitaju već neko vbrojeme o kome li se radi i ko je taj njen novi momak sa koik je počla svoj npvu vezu.

Za sada želi da ostane tajna i da tako je najbolje u svakom slučaju da za njega još niko ne zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *