Showbiz

Aleksandra Prijović Breni zaprijetila da pazi kako se ponaša prema njoj jer ona nije njena SNAHA.. Brena više ne želi čuti za nju!!

Filip Živojinović je jedan jako zgodna i lijep muškarac koji je uvijek znao kako će i na koji način najbolje da privuče pažnju na sebe te posebno to nakon braka sa Aleksandrom Prijović.

Aleksandra Prijović je uspjela do sada da izgradi jako dobru karijeru na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se kako ona uspijeva u svemu tome i na koji način.

Naime ona je se udala za Filipa nakon što je ostavila Ljubomira Perućicu i ubrzo uplovila u vezu sa Filipom.

Naime Filip je Bobin sin iz prvog braka a mnogi nisu ni zbali za to s obzirom na to kako je Filip uvijek bio u dorbim odnsoima sa svojom braćom koje je Boba dobio u svom braku sa Brenom.

Filip je do sada redovno dijelio fotografije sa svojom majkom na svom Instagramu i u to su se mnogi do sada mogli bezbroj puta uvjeriti jer on je priznao kako majku najviše voli na ovom svijetu te kako mu je ona bila velika podrška u svemu u životu naravno uz oca.

Iako su razvedeni i imaju nove živote kada je on bio u pitanju uvijek bi se zajedno dogovarali šta je potrebnbo i kako da urade za njega.

To mu je naravno posebno uvijek značilo i bio je sretan o zbog toga i nikada se nije bunio oko i nekih stvari.

Brenu se zezali da ona trebad a glumi Aleksandri svekrvu na šta im je ona rekla da ona to njoj nije i da nikada neće ni biti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *