Aleksandra Prijović nema šta obući nakon što se ovoliko udebljala TRUDNOĆI te ovakva hoda ULICOM... - Čitaonica

Aleksandra Prijović nema šta obući nakon što se ovoliko udebljala TRUDNOĆI te ovakva hoda ULICOM…

Aleksandra Prijović  bi za par mjeseci mogla da postane mama i jedva čeka da upozna svoju bebu kao i njeni ukućani i prijatelji.

 

 

 

 

 

 

Aleksandra Prijović je sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem u iščekivanju njihove prve  bebe, odosno njihovog prvog sina.

Sada je Aleksandra na trudničkom bolovanju i nekako se baš posvetila sebi i vremenu koje će da provodi sa svojom bebom ali problem je u tome samo što je ona iz dana u dan sve veća i veća.

 

 

Ona je odlučila da će obnoviti malo svoj garderober pa ej posjetila ova mjesta gdje su je slikali paparazzo lov.

Aleksandra je bila u šopingu sa svojom majkom i  birala je neke nove komade odjeće a na sebi je imala nešto baš staro jer izgleda da joj ništa drugo ni ne može.

Ona se nedavno na koncertu Ace Pejovića pojavila u jako čudnoj kombinaciji tako reći i mnogi su se razočarali kada su je vidjeli ovako obučenu jer je ona na sebi imala dugu providnu haljinu.

 

Aleksandra Prijović je veliki broj kritika dobila zbog svoje haljine koju je imala na sebi jer nekako i nije baš prikladana za nju kao jednu trudnicu da je nosi.

Naime Aleksandra Prijovič  nije ni malo obraćala pažnju na te riječi jer joj je bitno da je njoj bilo dobro i da se njoj sve ovo svidjelo i da joj je izgledao fino.

Ako je ona sada u drugom stanju to en znači da mora da nosi duge i široke samo haljine a ne ovako duge i elegantne uske haljinice.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *