Showbiz

Aleksandra Prijović potpuno promijenila svoj izgled! Fanovi ne mogu da vjeruju šta je učinila!!!

Aleksandra Prijović je bila crna djevojka ali od kako je na svijet donijela svog sina Aleksandra, odlučila je i da promijeni svoj izgled. Tako to ide kod žena, rutina im dosadi pa je i Aleksandra takva. Otišla je kod frizera i ofarbala se u nježno plavu boju kose.

Kako se to fanovima svidjelo, ako je sudeći po komentarima oduševljeni su. Ali Aleksandra je najavila nove pjesme ali ipak ih još nema.

Zbog toga su svi zabrinuti i jedva čekaju da Aleksandra ispuni obećanje. Njima je jako važno da Aleksandra nastavi svoju karijeru ali za sada nema nekog napredka osim da je počela da nastupa i da se pojavljuje u javnosti.

Evo kako Aleksandra sada izgleda, kako vam se sviđa? Još je jednom ponovila boju kose u plavo i sada izgleda kao barbika, zar ne?

Aleksandra se mnogo uželjela pjevanja i scene ali je odlučila da ide laganim koracima. Ne žuri i ne želi da pogriješi ni u kojem slučaju. Filip i Aleksandar će mnogo da joj nedostaju ali kaže da će svaku priliku biti kući sa njima.

Kada ode na snimanje emisije, kaže kako joj već fali njen sin i kako nije lako biti uspješna žena i majka. Sada je to osjetila na svojoj koži. Nadamo se da će uskoro da sve prebrodi i da nastavi gdje je započela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *