Showbiz

Aleksandra Prijović prvi put u emisiji nakon poroda, RASPLAKALA se kao malo dijete…

Aleksandra Prijović je nakon poroda odlučila prvi put pojaviti u emisiji i otvoreno da priča o svemu što se i kako do sada desilo. Naime ona je odlučila otvoreno da priča o svemu što joj se desilo i kako se desilo do sada.

Sada se moglo vidjeti koliko kilograma joj je viška ostalo nakon poroda i kako ona izgleda sada. Naime Aleksandra Prijović je gledala prilog u kojem njena majka priča kako su njenu kćerku maltretirali dok je bila mala ostzala djeca u škloli jer je ona često pjevala a njima bi to posebo smetalo i ljutilo ih.

Maltretirali su je da mora da se odrekne pjevanja i svoje najveće ljubavi a to je pjesma i posebno joj je bilo teško i loše zbog toga.

Njena majka je pričala otvoreno o svemu tome i jednostavno te stvarti nikada neće moći da zaboravi.

Aleksandra Prijović je se nasmijala na sve te priče jer tvrdi da se sjetila kao je to bilo nekada tako i kako su joj se smijali a danas svi imaju veliku želju da se slikaju sa njom i da budu viđeni jer je ona danas poznata ličnost.

Prijovićka je priznala kako su ej te stvari poosebno uvrijedile i kako nikada neće moći da zaboravi sve to što se desilo jer ipak situacije iz djetinjstva se nikada neće moći zaboraviti.

Aleksandra je otkrila kako je sada nekako posebno osjetljiva na sve to zbog svog sina kojeg je dobila i kada pomisli da bi njemu neko mogao tako nešto da uradi posebno je to naljuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *