Showbiz

Aleksandra saznala da je FILIP varao dok je bila u DRUGOM STANJU sa ovom djevojkom…

Filip je bio nevaljao za vrijeme trudnoće svoje drage supruge i pomislo je da će izgleda da uspije da sakrije da je varao dok je ona bila u drugom stanju ali se sada sve saznalo i ona nije mogla da vjeruje u ovo pa je odlučila sve istražiti.

Naime ona je nakon saznanja šta i kako se desilo odlučila da će Filipu ovo da oprosti bez obzira na sve jer ipak imaju dijete i ona ne želi da njeno dijete ispašta zbog toga jer to ne bi mogla da podnese.

Naime oni su odlučili da će ovo da sakriju i da neće dozvoliti da za ovo sazna Filipova porodica ali ipak nisu uspjeli u ovome i sve se na kraju saznalo.

Naime Aleksandra daje sve od sebe kako bi oprostila Filipu ovo što je uradio i kako bi mu zaboravila sve što je uradio do sada ali joj je teško jer ipak nije u redu to što je napravio još pogotovo sad kada je ona bila u drugom stanju.

Filip je ovu djevojku upoznao u njihovom restoranu i naprosto ga je uspjela da zavede i on nije mogao da joj odoli te je bio sa njom.

Filip je dosta vremena provodio sa tom djevojkom i naprsto se zaljubio u nju jer nije mogao da joj odoli bez obzira na sve što se i kako se desilo.

Filip nije dolazio kući i ona je jadna bila sama noćima a on se nije javljao dok bi porodici lagala da je on na nekom poslovnom putovanju i da nije mogao da ostane sa njom i bebom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *