Uncategorized

Aleksandra SUBOTIĆ otkrila KAKVU SVADBU ona planira da ima sa Davidom i na koji način…

Aleksandra Subotić je nedavno odluičila da se malp posavjetuje sa Borom Santanijem i Banetom Čolakom jer je ona u planu da se uskro uda za svog momka. Naime ona je priznala kao ona ima u planu da se uda za Davida i kako je to odmah znala čim ga je vidjela da je on muškarac za nju i muškarac sa kojim bi ona išla na kraj svijeta.

Eh sada je u rijalitiju uskoiro ttrebalpo da bude jedan od zadataka priprema svadbe jednog od parova tako da je ona pomislila da bi ona mogla ad bude sa njim idealan par.

Ona je priznala da je za nju jedan mušakarac poseban a to je David i sa njim ima veliku želju da se ostvari i u budućnosti sa njim ima sve.

Tvrdi da se do sada zasitila svega i da jednostavno želi da se smiri i da pored sebe ima muškarca sa kojim bi mogla da ide dalje u budućnost i da polanira sa njim sve ono što ona želi i smatra da je u redu da ima sa njim.,

Već je ppznatoi kako su oni svoju vezu započeli i šta se sve i kako desilo sa njima i njihovim odnosom te na kojin način su oni to uradili .

Kada us je pitali šta bi ona uradila da Ana Korać, njena suparnica pristane na to da ide u rvanje sa njom u čokoladi oan je proiznala da joj ne bi ništa uradilner naprosto ona se njoj gadi i ona ne želi ni9 da čuje za nju i to šta bi mogla da joj uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *