Showbiz

Aleksandra Subotić se časti iz dana u dan a svi se pitaju odakle joj novac za sve to…

Aleksandra Subotić je do sada uvijek otvoreno pričala o svemu tome kako ona voli da ima skupocijene stvari i kako je oduvijek spremna na sve samo kako bi ona imala i dobila sve što želi.

Aleksandra Subotić je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako je ona sebi kupila novu torbicu te kako se radi o Dolce & Gabbana torbi koja košta čak 1550 eura.

Oduvijek je voljela da ima takve stvari i obično je davala sve do sebe samo kako bi sakupila novac da ima tako skupocijene stvari to joj nikada ne bi bio problem da napravi u koliko to ona zaista želi i u to su svi mogli da se uvjere bezbroj puta do sada.

Naime ono pšto je posebno važno jeste činjenica kako i na koji način ona sakupi toliku sumu novca s obzirom da se zna koliko iznosi prosječna plata u ovoj zemlji i na koji način.

Nikada joj nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način do sada.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su naučile da ona bude jaka i da se bori za ono što želi i na koji način da sve to ostvari do sada.

Maksimalno se potrudila da sve to uradi i napravi na najbolji mogući način.

Aleksandra Subotić je do sada napravila puno toga i na pravi način je neke stvari uradila i napravila do sada.

Nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi jer je vjerovala kako sve to može a i treba da prođe jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *