Showbiz

ALEKSANDRA Subtić za samo par dana nakon što je napustila rijaliti SMRŠALA ČAK 10 kilograma…

Aleksandra Subotić je neadvno izašla i rijalitija kao oosab koja je osovjila 4. kmjesto i priznala je da je posbeno sreta i zadovoljna sa tim jer je uspjela da osovji oov mjesto i da je posbeno se izenandila kada je čual da je ona osovojila ovo mjesto.

Naime s obzirom da je bila diskvalifikovana ona se nije ni nadlaa da bi mogla da osovji ov mjesto s obzirom na to da postoji veliki broj osoba koji nisu bili niti jendom diskvalifikovani ili slično.

Nju je nekkao posebno dokrajčila vijest da je njen bivši momka odmah nakon što je ostavio krneuo u novu vezu sa Anom Korać sa kojom je i dan danas u vbezi i ona tvrdio da joj i ije baš talo jednostavno to bilo da prihbati i da se pomiri sa toim.

Onma je nakion dva tri dana od zavrpšetka rijalitija spakovala svoje stvari i otišla na more te je pokazala kako ona ima fenomenalan izghled i zaista dokazala da izgleda fenomenalno.

Aleksandra je pokazala svoje zanosno tijelo koje ima u bikiniju koji joj stoji jako dobro.

Nakon što je podijelila ovalve fotografije napisala je svojim fanovima gdje su i da je ona trenutno na moru i da ućživa i daje sve od sebe da uživa onakko kako to bi trebalo da bude i da je posbeno sretna i da je napokon došlo vrijeme da se i oa odmori od svega i svioh.

Njen bivši momak je više ne zanima i ne želi da čuje za njega s obzirom na to na kakav način je praqvario i ostavio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *