Showbiz

Aleksandra uskoro slavi PRVI ROĐENDAN svog sina!!Evo kakvo slavlje ona sprema..

Aleksandra Prijović je uspjela izgraditi jako dobru karijeru u šta su mnogi mogli da se uvjere bezbroj puta do sada jer je ona dala sve od sebe da bi uspjela u tome na pravi način i da bi uradila ono što je zaista i potrebno.

Ona je prije godinu dana postala majka i priznala je da je to nešto što je posebno usrećilo i obradovalo kao nikada do sada i da nije mgola ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi.

Naravno sin je njihova prava prekretnica u životu i ona je priznala da je posebno ponosna i sretna jer je njega dobila u svom životu a sve ostalo joj je manje važno.

Ništa je nije moglo usrećiti i obradovati kao ovo i ona je sa Filipom uspjela da uradi i napravi puno toga i nikada do sada nije mogla zamisliti da je nešto ovkao i na ovakav način moguće.

Sada se polahko priprema oko rođenanda svog sina jer želi na pravi način da ga usreći i da uradi što je potrebno kako I I bi na pravi način usrećila ga.

Naime ona je uradila puno toga u svom životu sa svojim partnerom koji joj je do sada bio velika pomoć i podrška u svemu tome i oposebno je sretna i zadovoljna zbog svgea toga bila i sada je.

Aleksandra Prijović se maksimalno trudila oko svgea da to uradi i odradi na najbolji mogući način da bi bila sretna sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *