Showbiz

Aleksandrina MAJKA je priznala da ona ne može da slavi jer joj nije do slavlja zbog njega… Pogledajte ko je nju rastužio!!

Aleksandra Prijović se nedavno na svijet donijela sina koji je unio puno sreće i ljubavi koju su toliko čekali. Naime ona je nedavno ostala bez svog djeda koji jij je bio sve ui sa kojim je bila ietkako povezana.

Aleksadnri Prijović je oduvijek bilo važna poroduiva i ona je bila sporemna da sa sve iod sebe.

Naime ona je napisala kao nikad aništa ije bilo njoj ovkao teško kao gubitak djeda sa kojim je bila toliko poevzana.

Borka Mihajlović je je nedavno ostala bez sovg oca i već je orišlo 40 dna od tada a ona nikad aneće moćida sebi orpsti što s eniej usp’jelad a viid sa njim prije nego li je on prmeinui.

Naime ona je napisla kako je nedanvo bio nejgov rođendan i kao joj je to njateži dan u životu bio jer niadka do sada nije bilo ovoliko teško.

Borka Mihajlović je posebno teška i nikada nije bila ovoliko teško.

Borka Mihajlović je zaisat jeednaq jako dobraq žena i ona je svojoj kćeski se maksimalno posvetila i spremna je da uradi sve za njih.

Ona sada čuva svog unukad ok nejna kćerka nastupa i ztarađuje pare jer je njoj to naravno veliki prioroitet i oan je spremna da uradi sve za njih.

Prijvoićka je odlučila sada da će da aktivno radi dok sve ne sredi i dok ne bude imala sve ono što joj je potrebno u životu da ima i to na pravi način.

Pogledajte kako one uživaju u životu i na koji način rade sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *