Showbiz

Alsin LEVENT je otkrio šta se desilo i kako je on udario u auto ŠABANA ŠAULIĆA…

Alsin Levent je muškarac koji je vozio Mazdu kojom je udario u auto Šabana Šaulića u kojem je on izgubio život zajedno sa svojim klavijaturistom Mirsadim Kerićem koji je bio u većini slučajeva u životu sa njim i velika mu podrška.

Alsin Levent je svom advokatu rekao da je on još uvijek u šoku i da se ne sjeća nekih stvari koje su mu se desile i jednostvno se ne sjeća šta i kako se desilo te kobne noći i kkao ej do nesreće uopšte došlo.

Naime on ima mjesto prebivališta u Njemačkoj i zbog toga će moći i da ga puste da se brani sa slobode nakon svega što se desilo i kako te šta je on do sada uradio.

Nakon obdukcije koja je urađena saznalo se da je Šaban bio vezan i da nije bio vezan isto bi se desilo tako da mu ovo nije moglo ništa da pomogne i neće mu moći ni da pomogne.

Njegova porodica je naravno posebno ljuta i razočarana zbog svega što se desilo i kako se desilo i jendostavno nikada neće moći da mu oproste sve što se desilo i kako se desilo jer njihovog oca niko nikada neće moći da zamijeni.

Šaban je bio zaista jako dobra osoba koja bi davala sve od sebe da bi obradovala i usrećila ljude na ovom svijetu.

Zbog toga su ljudi bili spremni dati sve od sebe da bi mu odali počast na pravi način i pokazali kako im je stao do njega i da ga niko nikada neće moći da zamijeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *