Showbiz

Ana Bekuta otkrila kako je BRZO SMRŠALA i na koji način je dovela svoju liniju do savršenstva!!

Ana Bekuta je odlučila dati sve od sebe kako bi smršala i kako bi vratila svoj izgled u top formu i kako bi zaisat imala tijelo o kojem je oduvijek maštala da ga ima u ovim godinama.

Naime ona je sada zajendo sa svojim suprugom Milutinom išla na jedan sprefcijalni režim zdrave prehrane i vježbanja kako bi mogli da vrate svoje tijelo u top formu i da izgledaju jako dobro.

Ana je sada već drastično smršala i razlika je očigledna ali ona tvrdi da je tek počela sa gubitkom kilograma u odnosu na to šta i kako ona ima u planu da u narednom periodu uradi i koliko da smrša.

Ana Bekuta je već počela aktibvo da vježba i tzvrdi da ide i na večernji i jutarnji kardio kako bi uspjela da sitopi svoje suvišne masnti koje su se nataložile u nejnom organizmu.

Ana sada itekako pazi na prehranu i sve što jede jer je uvidjela koliko joj to može pomoći i koliko je to u njenom tiejelo važno.

Ono što ona svakodnevno koristi jeste maslinovo ulje koje joj je naravno prioritet u svemu ovom procesu zdrave isherane i zdravog načina života.

Ana tvdri da ni sama nije mogla da vjeruje da jopj msilanovo uolje može toliko pomoći i olakšati sve u nejom tijelu te se itekako iznenadila sa svim ovim.

Sada želi da postigne dosta toga u svom životu a sve ostalo je manje važno i nije joj toliko bitno zbog nekih stavri koje su joj se u međuvremenu dešavale u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *