Showbiz

ANA BEKUTA se naljutila nakon što je vidjela da je NINA DOBILA NAGRADU a ne ona te napravila scenu na BINI..

Ana Bekuta je nedanvo bila gost na proslavi 600.broja magazina Hello na kojem je gost bila i Nina Badrić koja ej se također potrudila oko svog nastupa a i izgleda.

Naime niko se nije nadao da bi ovakav problem mogao nastati nakon što Ana bekuta nije dobila poklon na izvlačenju nego ga je dobila Nina Badrić.

Ana Bekuta je odmah na ulazu dobila papirić sa brojem koji je trebalo čuvati do početka izvlačenja tombole i zaista je to i uradila ali ona je očekivala da bi ona mogla da bude pobjednica i da dobije ovu nagradu.

Naime dobitnica nagrade bila je Nina Badrić i to dobila je vikend u jednom lukszuznom hotelu u Crnoj Gori i ona se itekako obradovala kada je ovo vidjela i odmah se naravno itekao svima zahvalila.

Naime ona se iznenadila kada je vidjela kako se Ana Bekuta naljutila i tražila mikrofon da bi se mogla buniti.

ANa je rekla kako nije u redu ovo jer ona nije dobila broja kada je Nina čula ovo ona joj je rekla da će joj ona dati svoj broj i da ona ide na odmor jer njoj to neće predstavljati problem.

Ana je uzela vaučer bez razmišljanja i prihvatila je poklon jer je priznala da već neko vrijeme ona je razmišljala o tome da ide na odmor na to mjesto ali nikako nije uspjela da sakupi novac za to.

Te je zbog toga ovako i reagovala i nije znala šta bi i kako rekla na sve to što se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *