Vijesti

ANA BRNABIĆ je IZAZVALA BURNU REAKCIJU građana nakon što je rekla ZAŠTO SRBIJA NIJE NIKADA PRIHVATILA GENOCID U SREBRENICI!!

Ana Brnabić je nebavno dala odgovor na pitanje novirna zašto Srbija nikada do sada nije priznala genocid u Srebrneici te je ona kao presjednica Vlade Srbije mogla da da odgovor na to pitanje.

Naime ona je izjavila kako Srbija niakda nije porekle da se genocid nije desio nego je porekla da ona nije kriva za to i da oni nisu uiradili to.

ONa je dala saučešće i saosjećanje sa svim osobama koje su izgubile nekoga u Srebrenici i poželila im je što brži oporavak.

Naime ona je prizanalda ona više ne zan ništa o tome jer ona zan samo o onome čime ona rukovodi i šta je njena ob aveza i posao a ostalo niej nejna sravr i ne mijepša se u to toliko ako nije sigurna a niti daje neke sigurne izjave o tome.

U Podrinju je ubijeno čak 3.267 Srbina i za to niko nije još odgovorano niti ko zna ko je to uirtadii a niti su te osobe sahranjene na praqv način kao bi to trebalo da bude.

Srbija nikada nije veličala posebno ratzne zločine a nije nikada ni i poricala revizionizam .

Naime ona tvrdi da ovaj dan za Srebenicu nije ni malo lahak s obzirom na to da se svake godine sahrani nekoliko stotina ljudi čiji su ostatci pronađeni i porodice su te za koje je ovo naravno oposebno stresno i naravno one koje tek nekoga sahranjuju i za one koje su već nbekoga ranije sahranile.

Naime u ovo mjesto nikada nije bilo niti malo lahko doći i prihvatiti ovo što se i kako im se desilo jer ipak ovako nešto je zaisat bolno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *