Showbiz

Ana i David SU SE OŠTRO POSVAĐALI, nikada se do sada nisu ovoliko posvađali… Ona je otkrila kako je on OŽENJEN, NIKADA MU NEĆE OPROSTITI..

David Dragojević je nedavno imao veliki konflikt sa Anom Korać koja ga je toliko naljutila da on više niej znao i mogao da se izbori sa njom a da ne završi se sve kobno.

Oni su odlučili da će da gledaju zajendo jendo takmičenje ali nisu očekivali da bi ovo mogli da vide te je naravno to dovelo do velikog konflikta između njih.

Naime David je shvatio koliko je pogriješio te je otišao do Ane Korać koja je se na njega naljutila kada se saznala da je on zapravo oženjen a ona nije znala za to.

Naime ona se naljutila na njega i otišla je u svoju sobu kako bi se malo smirila i razmislila o svemu što se i kako se ljuti.

Naime on je odmah otišao do nje kako bi je zamolio da mu oprosti i da se ne ljuti na njega a ona niej htjela ni da ga sluša.

Naravno odmah je počela da gta odguruje od sebe jer naprosto nije htjelad a ga vidi a kamo li da ga sasluša nakon svega što je saznala.

On joj je rekao kako je ovo poslejdnji put da je on sluša i da je ovako moli da ona njega sasluša jer nije u redu što se ovkao ponaša i ne želi da ga sasluša.

Ona mu je rekla kako može odmah da je zaboravi jer ona ne želi da čuje za njega nakon svega što je napravio i kako je napravio do sada.

Nikada do sada se nisu baš ovoliko posvađali tako da bi ovo mogao značiti kraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *