Showbiz

ANA I DAVID sve OBMANULI u rijalitiju… ZBOG OVOGA što su imali u RIJALITiju su izgubili sav HONORAR…

Ana Korač je u rijaliju započela vezu sa Davidom koji je ostavio Aleksandru kako bi sa njom mogao da bude u vezi i oni su i nakon rijalitjua ostali zajenod što je mnoge iznenadilo s obzirom na to da su smatrali da je ovo vid njihove igre da bi na sebe na ovaj način privukli pažnju.

Naime ono što je sada sve iznenadilo jesze ćčineca šza i kako je otkrio nejn bicšđi momak Filip o njoj je te odluiči sada to svima da otkrije.

Naime on se uplašđio kada je Ana saznala da joj je nelo hakovo profils a kojeg su s enjih svoje dopisivlai te da bi tako mogle da osvamu sve njihove fotografije koje su ini nedavno napravili a on se nije nadao da bi to moglo da im se desi.

Tvrdi da u tim porukama nema ništa toliko skriveno i da su se oni naravno dopisivali samo kao momak i cura ali opet smatra da ne biu bilo ni lijepo a ni u redu da neko čita to što su oni pisali jendo drugome jer ipak to je smao njohova stvar i tako i treba da ostane.

Naravno njega ne zanima sa kim je Ana sada i kako se odlučila na ovu vezu te da li će joj ova veza da uspije jer on ne želi da ulazi u to i ne zanmaku ga takve stvari s obzirom na to kako su oni do sada i na koji način funkcionisali.

Pogledajte i sami se uvjerite u nešto ovako šta i kako se do sada tačno desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *