Showbiz

Ana je istopila KILOGRAME ali svom LICU nije mogla pomoći.. Pogledajte kako sada izgleda!!

Ana Nikolić je nedavno uspjela da skine svoje kilograma i izađe tako u javnost te sve ostavi bez teksta jer su se mnogi oduševili kada su vidjeli kako ona sada izgleda.

Naime ona je uspjela da skine čak 20 kilograma za vrlo kratak period i mnoge je itekako iznenadila kada se pojavila ovakva jer su mnogi i sumnjali u to da li će ona uspjeti ikada da smrša.

Naime sada redovno dobiva veliki broj pohvala na račun svog izgleda koji je sada itekako fenomenalan u šta su se svi mogli da uvjere i slože se s tom činjenicom.

Name iz dana u dan ona je sve ljepša i ljepša i zgodnija a izgleda je išla i na zatezanje lica s obzirom a to kako sada nakon što je toliko smršala njeno lice ne izgleda baš naborano nego baš naprotiv zategnuto itekako.

Naravno ona nije htjela baš o svemu tome pričati samo je izjavila kako je išla na raznorazne tretmane da bi uspjela da danas izgleda ovako dobro i da je to ono što je ona htjela da ostavari i da ima.

Naravno posebno je sretna i zadovoljna zbog toga i to je ono što je ona htjela da ima i na koji način da ostvari u i svom životu.

Nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi a ono što je jasno jeste i da je itekao sretna jer je sada napravila ono što je oduvijek htjela da ima i uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *