Showbiz

ANA je odlučila NAPUSTITI je a sada RASTA pazi na nju i uživa sa njom.. Pogledajte šta je sada napravila!!

Ana Nikolić je nedavno odlučila maksimalno se posvetiti svom poslu i uraditi novi album i počela je da snima spot u Maroku i daje sve od sebe da uradi onako kako ona želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi.

Naime ona je ostavila svoju kćerkicu Rasti koji je odlučio da će joj pomoći oko svega što žele i na koji način da bi Ana mogla da uradi što je potrebno i na koji način.

Naime Tara je jako povezana sa svojim ocem i dosta vremena provode zajedno i ona je odlučila da će da uradi i napravi sve što je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni nakon otliko vremena koje je prošlo.

Iako su se razdvojili odlučili su da je ipak najbolje da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime Ana je uspjela da dotjera svoju liniju i izgled koji je nekada imala i itekao je zadovoljna i sretna zbog toga jer joj je naravno to velika želja bila da uradi i ostvari u svom životu i itekako je sada sretna i zadovoljna zbog toga.

Rasta je podijelio fotografiju sa njihovom kćerkom na kojoj se viidi kako su oni srećni i zadovolji te se vidi kako se rodila velika ljubav među njima.

Ana je u Maroku već nekoliko dana i radi na snimanju svog novog spota koji želi da napravi na najbolji mogući način i onako kako je to zaista potrebno.

Nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi ali sada se uvjerila u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *