Showbiz

Ana KOKIĆ PRIZNALA KOME SAMO DOZVOLJAVA DA JE MALTRETIRA te sve iznenadila sa ovom izjavom…

Ana Kokić je nedavno priznala kako ima problem sa svojim kilogramima te često vrijeme provodi istraživajući određene dijete kao i gladujući da bi sve bilo u najboljem redu i na najbolji mogući način održano.

Naime ona je na svom Instagramu podijelila fotografije kao i video zapis na kojem se može vidjeti kako ona redovno vrijeme provodi u teretani i kako vježba da bi mogla da vrati onaj izgled i ljepotu koju je nekada imala.

Podijelila je fotografiju sa svojom trenericom te je priznala da je to jedina osoba kojoj ona može dozvolitiu da je maltretira i slično tome.

Nije mogla ni zamisliti da će doći ovakav dan i da će morati da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Ana je pronašla određenu osobu koja će joj u svemu tome pomoći na najbolji mogući način i uraditi što je potrebno da bi bila jako sretna i zadovoljna u svemu tome i da bi rezultate imala što prije i da bi bila jako sretna i zadoovljna.

Ana je proznala da cijeli život mora paziti na sve to jer je oduvijek imala muke i probleme sa kilogramima i itekako s eborila sa svim tim.

Nije mogla zamisliti da će doći ovakav dan i da će se desiti nešto ovako i na ovakav način ali uspjela je da se izbori sa svim tim na pravi način i da uradi šta je i kako potrebno.

Pogledajte i sami s euvjerite kako oan sad aizgleda fenomenalno i kako je uspjela u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *