Showbiz

ANA KORAĆ DOBILA POKLON od Filipa A KADA je vidjela šta joj je poklonio sve je BACILA jer je …

Ana Korać je dobila veliki broj poklona koji je stigao na imanju u Šimanovcima a među tim poklonima je bio i poklon od Filipa Mijatova za nju.

Naime već je poznato svima kako oni nisu više u dorbim odnosima i šta se sve desilo između njih dok su još bili u rijaliiju.

Ostali Zadrugari su je molili da ona otvori ovaj poklon jer je i njih zanimalo šta je ona dobila od njega s obzirom da je poznato u kakvim odnosima su oni bili i kako se sve ovo između njih dešavalo.

Naime David Dragojević je odlučio da će dati sve od sebe da je isprovocira kako bi ona pokazala šta misli o osjeća prema Filipu ali ona ga je samo ignorisala i pravila se kao da ga ni ne čuje.

David joj je rekao kako je ona itekako nemoćna jer ignoriše poklon od Filipa ili čak ni ne smije da ga otvori jer je strah šta bi mogla unutra da pronađe.

Ana se zabavila sa ostalim poklonima koje je dobila a njegov poklon je ostavila sa strane i nije htjela ni da ga uzme da provjeri šta bi moglo unutra da bude.

Kada su otvorili kutiju unutra su imali šta i da pronađu. On je za nju napravio sve specijalne poklone kako bi joj pokazao šta i kako on misli o njoj nakon svega što se i kako se desilo između njih.

Ona nije očekivala da bi mogla ovako nešto da dobije od njega te se posebno iznenadila kada je otvorila kutiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *