Showbiz

ANA Korać drastično smršala.. Niko je ne može prepoznati!! Šta je ovo uradila!!

Ana Korać je nedavno izašla iz rijalitija svi su se mogli uvjeriti u to šta i kako se sa njom desilo te na koji način je ona završila i našpravila određene stvari.

Naime ona je sada odlučila promijeniti svoju frizuru i svoj izgled i u to su se svi mogli uvjeriti i priznala je i sama da neke stvari nije mogla ni zamisliti da bi mogle da joj se dese na ovakav način i da sve ovako i na ovaj način funkcioniše.

Naime ona je odlučila promijeniti svoju frizuru u šta su se svi mogli da uvjere i priznali su da nešto ovako i na ovakav način nisu mogli ni da zamisle.

Naime ona se ošišala i sada smatra da joj je ova frizura odavno trebala i da joj itekao dobro stoji ovo što je na ovaj način uradila i napravila i da je to ono što je ona htjela da uradi i napravi.

Naime ona i David ponovo planiraju da se vrate u rijaliti i to su svima priznali jer naravno pare koje su tamo zaradili su do sada sve potrošili.

Ona je suzila svoj struk tako da sada izgleda sasvim drugačije i u to su se svi mogli da uvjere i ona je sama priznala da nešto ovako i na ovakav način nije mogla da zamisli.

Ana Korać i David su pokušali da pokrenu svoj biznis i da otvore online prodaju na internetu gdje su oni reklamirali odjeću i proizvode koje imaju ali nije im baš išlo u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *