Showbiz

ANA KORAĆ je bila u ŠEMI sa DARKOM LAZIĆEM… Postoje i fotografije koje to dokazuju..

Ana Korać je nedavno razotkrivena za dosta stvari i nemoralnih stvari koje je do sada radila a niko za to nije znao jer je ona na sve moguće načine se trudila da to sakrije i da se ne sazna šta i kako ej sve radila do tada.

Ana Korać je bila u šemi i sa Darkom Lazićem iako mnogi nisu mogli da vjeruju da je to istina i da su oni zaista imali nešto jer svima je poznato da je Darko do nedavno bio u braku sa Anom Sević sa kojom se nedavno razveo.

Ani se nekako baš svidio Darko i imala je želju da bude sa njim i bila je spremna na sve samo kako bi bila sa njim i kako bio sa njom.

Naime u to vrijeme ona je bila u vezi sa jednim bogatašem iz Londona ali bez obzira na sve odlučila je da će riskirati i biti i sa Darkom u vezi.

Darko je bio nekako sav neuatralan i nije mu bio problem da ima nešto sa njom jer je svima već bilo poznato kako on nikada u potpunosti nije bio vijeran Ani i da je bio sasvim opušten id a je radio sve i svašta.

Ona je bila nekoliko puta sa njim i bilo joj je važno da je ona sretna i zadovoljna a ostalo sve je manje važno i bitno.

Darka je upoznala preko zajendičkih prijatelja i tako je i došla do nejgovog broja telefona i na taj način je sve i počelo i tako se i počelo sve odvijati i dešavati između njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *