Showbiz

Ana Korać je jučer imala NJATEŽI DAN U SVOM ŽIVOTU a kada vidite šta joj se desilo..

Naime Ana Korać je nedavno izgubila oca te je jučer na svom Instagramu podijelila poruku koju je posvetila svom ocu za kojeg tvrdi da joj itekako nedaostaje i za kojeg tvrdi da joj je bio najveća podrška u svemu.

Naime ona je napisala čestitku povodom rođendana svog oca jer ga je htjela obradovati i iznenaditi na pravi način i pokazati da misli na njega iako nije sa njom na ovom svijetu.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi i da bi ovako rano mogla da ostane bez svog oca.

Naime priznala je kako joj fali njen otac te koliko bi bila spremna na sve samo da bi bila sa njim ponovo i da ga zagrli kao nekada što je znala s obzirom na to koliko ga je voljela i kolika joj je bio podrška u svemu do sada i na koji način joj je pružio podršku i pomoć u svemu i životu.

Naime Ana je još u vezi sa Davidom iako mnogi nisu ni vjerovali da je nešto ovkao moguće te da bi oni mogli da budu zajendo nakon svega šti im se do sada desilo i na koji način su uspjeli da urade ovakve stvari.

Naime Ana Korać je priznala da nikada nije bila ovako sretna kao sada sa njim i da je posebno zahvalana Bogu jer joj je poslao ovakvu ljubav u životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to i na koji način se sve to desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *