Showbiz

Ana KORAĆ je svom BIVŠEM MOMKU napravila UŽAS od života a kada je DAVID ČUO za ovo, nije mogao da vjeruje…

Ana Korać do sada nije pričala o svom bivšem momku i mnogi su se pitali za što je to tako i zašto ona izbjegava da priča o ovim stvarima a niko nije ni pomislio da je ona mogla da uradi nešto ovako.

Njen bivši momak je bio Filip Mijatov i on je sa njom godina surađivao i bio joj je jedan od glavnih sponzora a jednostavno nije mogao da priča o nekim stvarima koje su se desile između njih.

Ana je priznala kako je sigurna da je ovo sa Davidom samo dok je u rijalitiju i odmah nakon izlaska iz rijalitija bi moglo sve da pukne i da prekinu jer to obično tako i funkcioniše.

Naime ona je svom momku uzela auto i otišla je na jedan polsovni sastanak a niko nije znao gdje bi mogao da bude taj sastanak i sa kim. On je spavao i nije je vidio kada je otišla.

Ona je išla na sastanke sa Arapima koji su dolazoli iz Dubaija a ona je imala želju da izgleda skupocijeno kako oni ne bi pomislili da je sa njima iz koristi kao što i jeste bila.

Onda samo jedno jutro se probudio i vidio kako mu nema auta a nakon par sati su mu javili kako mu je auto zapaljeno.

Njen momak je finansirao i plaćao joj sve što je imala i jednostavno imala je sve dok je bila sa njim ali opet bez obzira na sve to ona ga je na kraju ovako prevarila i uradila mu ovakve stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *