Showbiz

Ana KORAĆ OSRAMOTILA DAVIDA!! Ne razumije kako srce radi.. Svi su joj se smijali..

Već je poznato kako se David Dragojević ipak odlučio vratiti u riajliti i nastaviti tamo gdje je stao a i ne može da provodi vrijeme bez svoje drage koja je tamo.

Naime David Dragojević je nedavno bio šokiran sa njenom izjavom jer ona nije mogla shvatiti na koji princip radi srce i pitala je Dafvida a kako srce može da radi kada ga spoje na aparate ako je to već odumrlo.

Svi su se smijali dok je ona pričala o tome jer ljudima nije bilo jasno da je ona ozbiljna i da ona zaista nije sve ovo shvatila na pravi način.

Neke stvari koje su joj se izdešavale u međuvremenu su uticale na nju da ona ovako i na ovaj način razmišlja priznala je onda dok s je svi blijedo gledali.

Ana Korać je do sada imala bezbroj takvih provala kojima su se svi smijali i nisu mogli da shvate da je nešto ovako i na ovakav način ikada bilo moguće da se desi.

Ana Korać je začuđeno gledalala u svog momka koji više ni sam nije znao šta i kako bi joj rekao na sve to i na koji način.

I sam se pitao kako je to moguće da ga ona pita i kako joj nisu jasne takve stvari te da li je moguće da ona sve ovo ozbiljno misli i da ne razumije neke stvari ali zaista i jeste moguće i Ana se nije šalila ni u jednom trenutku.

Pogledajte i sami s euvjerite kako se ona osramotila pred svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *