Showbiz

Ana Korać PREVARILA DAVIDA sa Janjušom.. Sada se pojavio klip koji je sve dokazao!!

David Dragojević je nedavno mogao da se uvjeri i da vidi šta je njegova draga radila sa Janjušom i na koji način su se oni zabavili i šta su sve uradili.

Naime Janjuš je bio malo suviše blizak sa Anom Korać i to su svi mogli da vide i da primijete.

Naime on je tada bio u društvu sa Stefanom Karićem i tada su komentarisali određene stvari i sve se zbog toga odvijalo i dešavalo na ovakav način.

Naime Janjuš je se sažalio na činjenicu kada su svi Anu kritikovali a on je odlučio da će da je brani i bez obzira na sve ostale on je smatrao da stvari ne funkcionišđu na ovakav način i da nema nekih problema i slično.

Naime David je sve to vidio i nije htjeo ništa da komentariše i na ovakav način jer su stvari među njima funkcionisale sasvim normalno i on je priznao da je oduviijek vjerovao svojoj djevojci i da nikada nije imao problem da uradi i napraiv nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su im se u međuvremenu desile su itekako uticale na sve to i na koji način se sve to do sada desilo.

Nije htjeo da sluša neke ljude i neke komentare i slično tako da je odlučio da bi najbolje bilo da se stvari odvijaju i dešavaju na ovakav način.

Janjušu nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način jer se on potrudio da sve napravi na najbolji mogući način i onako kako je i sam smatrao da je najbolje za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *