Showbiz

ANA KORAĆ se iz čista mira SKINULA i počela plesati BEZ ODJEĆE NA SEBI!!! Pogledajte…

Naime do sada je produkcija često puštala stare snimke koji su nekako bili najzanimljiviji tokom prošle sezone a među njima je bio i ovaj koji ih je posebno nasmijao i iznenadio.

Veliki šef je odlučio da podsjeti Zadrugare kako se ova djevojka skidala i plesala gola pred svima a tu je i Mina Vrbaški i scene dok je ona varala Tomu Panića sa Đeksonom.

Mina je pričala kako je itekako bila iznenađena kada je vidjela ovaj snimak i kako nikada nije se nadala da bi mogla da vidi majku i brata.

Ali ona je bila sasvim iskrena jer je priznala kako je ona Đeksona voljela kao nikoga do tada. Sada kada je gledala sve to priznala je kako joj je bilo lijepo gledati to i prisjetiti se tako lijepih trenutaka.

Pored toga tu su bile i slične scene Ane Korać koja je radila slične stvari.

Ivanjičanka je čak snimila video dok je plesala gola u svom stanu i dok su svi taj video gledali Subotićeva nije mogla da sakrije iznenađenost.

Naima kao i do sada ovi stari snimci su uvijek izazivali iznenađenost i šokiranost s obzirom da neki vidoe snimci nisu do tada pušteni u javnost i niko ih do tada nije ni vidio a nije ni mogao pretpostaviti da se nešto ovako dešavalo.

Tako da vjerovatno i nakon ove sezone kada se završi pojavljivat će se ovakvi video zapisi koje niko do tada nije vidio i koji nisu objavljeni iz razloga da ne bi nastao veliki problem i da ne bi se neke osobe dodatno osramotile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *