Showbiz

Ana nije dobro.. S obzirom da je NAGLO SMRŠALA njen organizam je uništen te hitno mora na operaciju!!

Ana Nikolić je nedanvo sve oduševila sa svojim izgledom i ljepotom koju ima u šta su se mnogi mogli da uvjere i da priznaju da je nešto ovako zaista iznenađujuće.

Naime Ana Nikolić je uspjela da smrša čak 30 kilograma i mnogi su ostali bez riječi kada su je vidjeli ovakvu i priznali su da se nisu nadali da će ona uspjeti u svemu ovome i to na ovakav način.

Naime ona je morala iznenada i na operaciju s obzirom na to da je naglo smršala 30 kilograma ostao je veliki dio naborane kože an njenom tijelu tako da je morala hitno na operaciju.

Naime ona će u narednom periodu da ide na operaciju kako bi se riješila te kože koja jioj itekako smeta i naravno koaj nije baš estetski lijepa.

Ana je priznala da je jako sretna i zadovoljna jer je uspjela da smrša na ovakav način i da je riješila svoj veliki problem sa kojim više ni sama nije znala kako i na koji način bi se izborila.

Ana Nikolić je išla na tretmane lipolize i na brojne tretmane kako bi uspjela da izgleda ovako i posebno je sretna i zadovoljna zbog svgea toga.

Naime pokušavala je an raznorazne načine putem aleternativne medicine da smrša i da riješi svoje muke i probleme ali nije uspjela u svemu tome.

Ana je morala da ide na smanjivanje svog želudca i sada će mroati da ide i an uklanjanje viška kože koju ima na svom tijelu.

Sada je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda fenomenalno a evo uvjerite se i sami u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *