Showbiz

Ana Nikolić ej odlučila začepiti usta svima te je otkrila kako je ona vidjela šta Severina RADI SVOM SINU..

Ana Nikolić je nedavno sazanla šta i kako i na koji način se desilo Severini te kako i na koji način ona može da joj pomogne oko svega toga što se desilo.

Naime ona je priznala da se nije nadala da je nešto ovako i na ovakav način moguće i da samo majke mogu da osjete šta i kako je razdvajanje majke od djeteta.

Naime ona je priznala da ona ne bi mogla da podnese šta i kako i na koji način je moguće da se desi da joj oduzmu njeno dijete.

Nikome ne bi mogla da opiše tu tugu i sve to da se desi i na koji način bi mogla da se izbori sa svim tim i da ide dalje.

Naime Severina je uvijek bila jaka žena te je davala sve od sebe da bi pomogla svom sinu i da bi ga izvela na pravi put ako je to već moguće.

Naime nikada nije ni pomislila da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Nikada do sad nije zamislila da je nešto ovako moguće da joj se desi.

Severini nikada nije bio problem da uradi sve što je potrebno da bi njen sin bio zadovoljan i da bi imao ono što želi i kako u svom životu što je potrebno za sreću i zadovoljstvo.

Neke stvari koje su mu se desile u međuvremenu su itekako njemu bile lekcija za sve ovo u životu i ni sama nije mogla da zamisli da napravi nešto ovako. Tvrdi da je spremna a sve da vrati svog sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *