Showbiz

ANA Nikolić išla na LIPOSUKCIJU i eliminisala svo SALO koje ima na stomaku!! Pogledajte kako izgleda…

Ana Nikolić je nakon svih muka i problema koje je imala sa svojim kilogramima odlučila da će da poduzme nešto i da sve to riješi što prije jer više nije mogla da podnese da sluša svakojake priče o svom izgledu i tome kako ona sada izgleda a kako je nekada izgledala.

Ana Nikolić je do sada radila svašta kako bi smršala ali nikako joj nije išlo od ruke i mučila se sa tim itekako te više nije ni sama znala na koji način bi mogla da smrša.

Ona je išla na raznorazne dijete kako bi smršala a nakon toga je počela i da trenira ali nije joj baš išlo od ruke i samo se mučila s tim jer rezultati su bili baš spori i mali.

Ona je odlučila da će potražiti stručnu pomoć pa je se odlučila obratiti hirurgu da joj pomogne i da joj uradi određene tretmane kako bi skinila salo koje se nalazi oko njenog struka jer u tom području ima najviše masnih naslaga.

Naime ona je bila spremna dati za ovo 10.000 eura jer ipak on je imao dosta posla i trebalo je ovo srediti i eliminisati na pravi način.

Ana Nikolić sada izgleda puno bolje i ljepše i sama je svjesna kako je već razlika velika i uočljiva a i sama se pita kako će tek biti za par mjeseci nakon što bude i vježbala i uspjela da zategne svoje tijelo i vrati ga u prvobitno stanje kao nekada.

Sada nakon ovog tretmana liposukcije ima i određen jelovnik kojeg se mora strogo pridržavati da bi uspjela da skine svoje kilograme u potpunosti onako kako joj je to i potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *