Showbiz

ANA NIKOLIĆ je drastično SMRŠALA.. Nećete je prepoznati kada vidite kako izgleda sada…

Ana Nikolić je nakon poroda imala velike probleme sa svojim kilogramima i nikako da ih se riješi te je odlučila da će da potraži stručnu pomoć jer jendostavno više nije mogla da izdrži da se bori sa ovim silnim kilogramima koji su joj ostali.

Ona je nedavno išla na liposukciju kako bi supejla da se riješi viška masnih naslaga koje su joj ostale.

Naime nakon toga odamh je počela redovno da vježba jer su joj tako i poručili da je potrebno da uradi da bi se koža zategtnula i da bi sve to izgledalo lijepo i fino i onako kako je to potrebno.

Ana je na jednoj od svojjih fotografija nedavno pokazala kako njeno tijelo sada izgleda nakon što je skinula svoje brojne kilograme.

Naiem ona se slikala u kupaćem kostimu i pokazala je kako izgleda puno puno bolje i ljepše.

Naime njoj je više dosadilo da sluša o tome kako joj svi govore da je se puno udebljala i da više ni na šta ne liči i kako joj je sada zaista rućno te je odlučila dati sve od sebe kako bi svima pokazala da opna može da izgleda puno bolje i da će se svi oduševiti kada vide kako ona sada izgleda a kako je nekada izgledala.

Ana Nikolić je nakon razvoda sa Rastom zaista puno toga promijenila i odlučila je da će dati sve od sebe kako bi nakon dužeg vremena napokon uspjela da izgleda onako kako je to i potrebno da bi izgledala i kako je oduvijek imala želju da vrati svoj prvobitni izgled koji je nekada imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *