Showbiz

Ana Nikolić je napravila veliki problem na svadbi Danijele KARIĆ!! Nikada joj neće oprostiti…

Danijela Karić se udala za Ivana Mileusnića koji je dugo vremena bio sa njom i bio joj je velika podrška u životu i spreman na sve kako bi joj pružio dovoljno pažnje i ljubavi.

Oni su u Hramu Svetog Save obećali jedno drugome vječnu ljubav pred velikim brojem njihovih gostiju.

Na njihovoj svadbi je zaista bilo puno gostiju a uglavnom su to bile estradne ličnosti koje su odlučile da joj uveličaju i uljepšaju ovako poseban i lijep dan.

Naime tu je bila i Ana Nikolić koja je iznenadila sve sa svojim dolaskom jer je mnogi nisu vidjeli baš dugo vremena.

Ana Nikolić još uvijek nije uspjela da svoju liniju dovede u normalu kao nekada što je imala i mnogi je zbog togaposebno kritikuju jer ipak niko s enije nadao da bi ona mogla ovako da uništi svoj izgled ali eto.

Nakon poroda se nekako izgubila i nije znala kako bi se nosila sa svim tim i izborila sa tim.

Ana je napravila problem na svadbi kada je vidjela gdje bi ona trebala da sjedi jer joj se nije svidjelo njeno mjesto te je odmah odlučila da će se pobuniti kako bi dobila mjesto na kojem želi da sjedi.

Naravno mladencima u tom trenutku nije uopšte bilo do toga i zaista su bili ljuti na nju jer raspored je napravljen prije a ona se sada našla buniti.

Ana je došla u crnoj haljini i izgledala je zaista jako elegantno bez obzira na svoje tijelo i na debljinu koju je postigla u posljednje vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *