Uncategorized

Ana NIKOLIĆ je otkrila ko je sve do sada PONIŽAVAO I ISMIJAVAO zbog njenog izgleda te kako će im se osvetiti…

Ana Nikolić je nedavno odluičila a će dati sve od sebe kako bi uspjelad a skine sovje silne kilograme koji su jopj ostali nakon trudnoće i zasita joj je kao dobro išlo u tome i bila je posbeno stretna kada je vdijela sovje prve rezultate i da je supejlad a skine svoje silne kilopgrame.

Ona je nakon brojnih kritika koje je dobila na račin svog izgleda dosta suza prolila i više niej ni sama znala šta i kako bi uradila da skine svoje kilograme sa kiojima se muči od kako se porodila.

Naime ona je nakon toliko vremena koje je prošlo odlučil da će da od ena liposukcijski tretman kako bi se riješila sovjih kilograma koje ima.

Sada mnogi ne mogu da vjeruju kako ona izgleda kada je ponovo vide i uvjere se da je ona zaista i uspjela da ovo uradi.

Naime Ana Nikolić je podijelila fotografiju na kojoj ona izgleda jako dobro i na sebi ima kupaći kostim te se veliki rezultati na njoj itekako mogu vidjeti jer je ona zaista uspjela da se riješi svojih kilograma sa kojima je toliko vremena imala brojne muke i probleme.

Ana je na bazenu bila sa svojim rpijateljicama za koje akće kako us joj one jeduina podrška u svemu ovome bile i da su je jedine one bodrile i ohrabriljivale da ona može da uspije da skine svoje kilograme i da zaisat upsije sma u svemu tome.

Dok joj se veliki brioj njih smijao i nije vjerovao da ona može da uspije u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *